18 Ocak 2021 Günü Engelli ve Hamile Kamu Çalışanları İdari İzinli

18 Ocak 2021 Günü Engelli ve Hamile Kamu Çalışanları İdari İzinli
18 Ocak 2021 Günü Engelli ve Hamile Kamu Çalışanları İdari İzinli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Valiliği, yoğun kar yağışı ve gece oluşacak buzlanma sebebiyle il genelinde engelli ve hamile kamu çalışanlarının 18 Ocak 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılmasının uygun görüldüğünü açıkladı.

Valilik duyurdu

Valilik yaptığı açıklamada, 18 Ocak 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılmasının uygun görülmüştür dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarılarının ardından yoğun kar yağışı il genelinde etkisini aralıklarla sürdürüyor. Öte yandan ekipler de aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yürütüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu dışında ülkemiz genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Gümüşhane, Tokat, Sivas, Kütahya, Çankırı, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi, Çanakkale’nin iç kesimleri, Kahramanmaraş’ın yüksekleri ve Toroslar mevkii ile Ankara ve Eskişehir’in kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Batman, Siirt, Mardin ve Antalya’nın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Pazar sabah saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.”belirtilmişti.

Valilik devreye girdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarılarının ardından, yoğun kar yağışı il genelinde etkisini gösterdiğinden dolayı, Zonguldak Valiliği 18 Ocak 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılmasının uygun görüldüğünü açıkladı.

18 Ocak 2021 Günü Engelli ve Hamile Kamu Çalışanları İdari İzinli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın