2021 Kasım Ayı Büro Memur Alımı İlanları

2021 Kasım Ayı Büro Memur Alımı İlanları
2021 Kasım Ayı Büro Memur Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul belediyesi memur alımı için iş başvurusu yapmak isteyenlerin tercihen lise mezunu olması, bilgisayar ve ofis araçlarını iyi şekilde kullanması ve genel şartları karşılaması gerekiyor.

BÜRO MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İSPER büro işçi için son başvuru tarihi 27.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuruların aşağıda belirtilen resmi kurum sitesi üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmekte.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

isper-buro.jpg

 

İSTANBUL BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Güncel memur alımı ilanları içinde yayını yapılan bilgilerde İstanbul büyükşehir belediyesi için yayınlanmakta bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunacak vatandaşların Türkiye’nin Anayasasını çökermeye çalışmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

2021 Kasım Ayı Büro Memur Alımı için ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak unvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

İSPER bünyesinde çalıştırılmak üzere KPSS şartsız 3 büro personeli alımı için duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

İstanbul belediyesi memur alımı için iş başvurusu yapmak isteyenlerin tercihen lise mezunu olması ve duyurusu yapılan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasa dışı olan suç örgütleri için propaganda yapmamış olması gerekmekte.

Bütün bay ve bayan adayların bilgisayar ve ofis araçlarını iyi şekilde kullanması ve genel şartları karşılaması ve resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

2021 Kasım Ayı Büro Memur Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın