5000 Güvenlik ve Koruma Memuru Alımı

5000 Güvenlik ve Koruma Memuru Alımı
5000 Güvenlik ve Koruma Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca KPSS adayı memur alımlarının gerek tüm branşlarda gerekse tüm kurumlar için MÜLAKATSIZ olmasını istiyor. Bu yazımız özelinde Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımlarına değineceğiz. Kamuda atamalarda tek elden, merkezi, kadrolu ve mülakatsız koruma ve güvenlik memuru alımları yapılsın isteniyor.

KPSS Merkezi atamada müracaatlar alınsın

Adaylar özellikle bütün kurumlara ayrı ayrı değil de tek seferde ve merkezi atama ile koruma ve güvenlik personeli alımları yapılmasını bekliyor. Ayrıca önlisans adayları “KORUMA ve GÜVENLİK” bölümü mezunları arasında müracaatların alınmasını istiyor.

5000 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı

Belirttiğimiz üzere özellikle kendi bölüm mezunları arasından yeni kadrolara en az 5000 eleman alımı yapılması gerekliliğini vurgulamak istiyoruz. Gerek bu kadro özelinde gerek diğer bütün personel atamalarında atamalar kadrolu, mülakatsız olsun.

Koruma ve Güvenlik Personel alımlarında “sertifika” koşulu sorunu

Koruma ve güvenlik personeli alımlarında yer alan mezuniyet koşulunın beraberinde sertifika sahibi adayların da müracaat yapması asıl mezunların atanamama sorununa yol açıyor. 2 haftalık alınan sertifika ile değil de asıl mezunları olan “ koruma ve güvenlik önlisans” arasından müracaatlar alınmalı.

Yıllardır KPSS atamalarında hemen hemen yok denecek kadar kadro verilmesi sorununun KPSS 2021/2 atamasında olmamasını bekliyor ve bütün kurumlara tek seferde MÜLAKATSIZ ve KADROLU müracaatların alınmasını adaylar adına talep ediyoruz.

Sizler de YORUMLARINIZ ve PAYLAŞIMLARINIZLA adayların bu haklı isteklerine destek verebilir ve atamaların KADROLU ve MÜLAKATSIZ olması hakkında görüşlerinizi yazabilirsiniz.

5000 Güvenlik ve Koruma Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın