7 Aralık Üniversitesi 6 Kamu İşçisi Alacak

7 Aralık Üniversitesi 6 Kamu İşçisi Alacak
7 Aralık Üniversitesi 6 Kamu İşçisi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 yılı personel alımları kapsamında 7 Aralık Üniversitesi tarafından kamu işçisi alımı yapılacağı ilan edildi. 7 Aralık Üniversitesi tarafından yayınlanan ilana göre bünyesine2 farklı nitelikte 6 adet işçi alımı gerçekleştirilecek.

Alınacak Nitelikler

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar olarak Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu; “İŞ-KUR aracılığı ile 5 temizlik görevlisi ve 1 güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 6 adet sürekli işçi alınacaktır.”

Başvuru Şekli Ve Adresi

Başvurularını gerçekleştirecek adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden T.C kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra “İş ilanları sayfası” ndan başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

kur-ise-basvur.jpgiskur-ilanlar-bolumu.jpg

Başvuru Tarihleri

Başvurularını gerçekleştirecek adaylar için başvurular bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç başvurular 4 içerisinde 3 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştire bileceklerdir.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olmak, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanunun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile belirli suçlarından mahkûm olmama, Erkek adaylar için askerlik durumunun askerlik ile ilişiği bulunmama şartlar aranmaktadır.

Başvuru Özel Şartları

Temizlik Görevlisi: başvuru yapacak adayların en az İlkokul en fazla lise mezunu olması ve 18 yaşını tamamlamış 35 yaşından gün almıyor olma şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi: başvuru yapacak adayların en az İlkokul en fazla lise mezunu olması, 18 yaşını tamamlamış 35 yaşından gün almıyor olma ve Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak şartları aranmaktadır.

İlan metni.

7 Aralık Üniversitesi 6 Kamu İşçisi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın