Açık Öğretim Ara Sınav Sonuçları Açıklandı

Açık Öğretim  Ara Sınav Sonuçları Açıklandı
Açık Öğretim Ara Sınav Sonuçları Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Açık Öğretim Sınav Sonuçları Açıklandı.

 Açık Öğretim Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınav Sonuçları açıklandı. Açık Öğretim Fakültesinden yapılan açıklamaya göre Salgın nedeniyle Çevirim içi ortamda yapılan Bahar Dönemi ara sınav sonuçları kullanıcıların erişimine açıldı. Kullanıcılar şifre, kullanıcı adı veya e devlet şifreleri ile sınav sonuçlarına ulaşabilmektedir.

Açıklanan Sonuçlara İtiraz Süresi Başladı.

Açık Öğretim Fakültesinde öğrenim gören öğrenciler için erişime açılan sınav sonuçlarına itiraz 29 Nisan perşembe saat 23:59’a kadar Öğrenci girişi yapıldıktan sonra Sınav sekmesinden yapılabilecektir. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Sınav Süreci Tamamlandıktan Hemen Sonra Sonuçlar Açıklanmıştır.

Salgın nedeniyle Çevrimiçi ortamda yapılan sınavlara ilişkin sınav sorularına itirazların 22 Nisan 2021 perşembe günü saat 23:59’a kadar yapılması gerektiği bildirilmişti. Sınav sorularına yapılan itiraz süresinin dolması ile birlikte 23 Nisan Cuma Gününün resmi tatile denk gelmesi ve 24-25 Nisan tarihlerinin de hafta sonuna denk gelmesi dolayısı ile 26 nisan tarihinde açıklanması beklenen 2020-2021 bahar dönemi ara sınav sonuçları sınav sorularına itiraz süresinin tamamlanması ile sonuçlar açıklanmıştır.

Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri şimdi final sınavlarının Çevirim içi mi yoksa yüz yüze mi  yapılacağını Açık Öğretim fakültesinden yapılacak duyuruyu merakla beklemeye başladılar.

Açık Öğretim Ara Sınav Sonuçları Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın