Acil Çağrı Merkezlerine 1500 Yeni Personel Alımı Ne Zaman

Acil Çağrı Merkezlerine 1500 Yeni Personel Alımı Ne Zaman
Acil Çağrı Merkezlerine 1500 Yeni Personel Alımı Ne Zaman
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 1500 eleman alımı müjdesinin üzerinden epey zaman geçti. Adaylar Acil Çağrı merkezleri ilk sırada olmak üzere yeni 1500 kadro için müracaat sürecini Şubat ayından bu yana bekliyor. Peki Şubat ayında ne denmişti. İşte Acil Çağrı Merkezi 1500 personel alımı ayrıntıları ve tüm bilgiler.

112 çağrı merkezi alımı olacak mı?

Bakan Soylu’nun Şubat ayında vermiş olduğu müjdenin artık ilana dökülmesi için adaylar sabırsızlıkla bekliyor. Önümüzde süreçte bir an evvel başlaması için adayların beklentilerinin karşılanması için konuyu tekrar gündeme alıyoruz.

112 çağrı Merkezi personel alımı 2021 ne zaman

112 çağrı merkezi eleman alımı ne zaman olduğunu araştıran adaylar için Şubat ayında Bakan Soylu’nun ifadeleri şu şekildeydi: “112 Acil Çağrı Merkezlerine 1500 personel alımı yapacaklarını belirterek, “Bunun 800’ünü Acil Çağrı bölümünü bitiren kardeşlerimizden alacağız. Mart ayında ilk önce KPSS puanları belirlendi, şimdi mülakatları yapılacak. İnşallah mayıs sonu, haziran başı itibarıyla başlatacağız.”

112 de çalışmak için ne gerekli?

Adayların lisans ya da önlisans mezunu olması gerekiyor. Lisans ve önlisans mezunu çağrı merkezi eleman alımı müracaat koşulları şu biçimdedir:

112 çağrı merkezi personel alımı koşulları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel koşulları ve diğer şu koşulları taşımak gerekmektedir:,

Lisans mezunları için: Lisans mezunu olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmıyor olmak,
Önlisans mezunları için: Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü hariç önlisans mezunu olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmıyor olmak,

Önlisans mezunları için (çağrı karşılama hizmetleri bölümü mezunları): İki senelik yüksekokulların Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurumu tarafından kabul gören bölümlerden mezun olmak gerekiyor.
1500 Çağrı merkezi personeli alımı başlasın! Bakan Soylunun belirttiği üzere Mayıs – Haziran gibi olması beklenen alımların daha fazla gecikmeden başlatılması bekleniyor.

Acil Çağrı Merkezlerine 1500 Yeni Personel Alımı Ne Zaman

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın