Adalet Bakanlığı 79 Kamu Personeli Alımları

Adalet Bakanlığı 79 Kamu Personeli Alımları
Adalet Bakanlığı 79 Kamu Personeli Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Yayınlanan personel alımı ilanına göre Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı farklı unvanlarda 79 kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar olarak 18 Kimyager, 24 Laborant, 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Teknisyen ve 4 Hizmetli alımları gerçekleştirileceği kurum tarafından belirtildi.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için 30 yaşını bitirmemiş olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak, belirli suçlardan mahkûm olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla atlanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Başvurular Adli Tıp Kurumunun Resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri

12 Nisan 2021 Tarihinde başlayacak olup 22 Nisan 2021 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.

Adaylarda İstenilen belgeler

Fotoğraf, KPSS sonuç belgesi, diploma veya geçici mezuniyet belgesi ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için özel güvenlik kimlik kartının(silahlı ibareli)sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir.

İlan metni.

Adalet Bakanlığı 79 Kamu Personeli Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın