Adalet Bakanlığı Yüksek Maaş 23 Kamu Personeli Alınacak

Adalet Bakanlığı Yüksek Maaş 23 Kamu Personeli Alınacak
Adalet Bakanlığı Yüksek Maaş 23 Kamu Personeli Alınacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 farklı unvanda 23 Adet Mütercim tercüman alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak tercümanların unvanları olarak 10 adet İngilizce Tercümanı, 8 Fransızca tercümanı ve 5 adet Almanca tercüman ı alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için başvurular https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular Başlamış olup en geç başvuru tarihi olarak 3 Mayıs 2021 tarihi saat 23:59 a kadar başvuruları gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda aranan şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, Başvuru tarihinin son günü itibarıyla beş yıl içerisinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan yabancı dil sınavının (YDS) İngilizce, Fransızca veya Almanca bölümlerinin en az birinden (B) düzeyinde puana sahip olmak, 2020 KPSSP3 puan türünden ilan edilen pozisyonun 10 katıaday arasına girecek yeterlikte puana sahip olmak şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Adalet Bakanlığı Yüksek Maaş 23 Kamu Personeli Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın