Aksaray Belediye Başkalığı Personel Alımı Başlıyor

Aksaray Belediye Başkalığı Personel Alımı Başlıyor
Aksaray Belediye Başkalığı Personel Alımı Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyeler tarafından yayımlanan iş ilanlarına Aksaray belediyesi tarafından bir yenisi daha eklenmektedir. Yayımlanan ilana göre 22 adet çeşitli kadro derecelerinde zabıta personeli alınacaktır. Bu personellerden 12 adedi lise mezunlarından, 6 adedi 2 yıllık yüksek okul mezunları ve 4 adedi ise 4 yıllık fakülte mezunları arasından alınacaktır.

Lise mezunları için aranan nitelikler ve ayrılan kadro sayıları:

Aksaray belediyesi lise mezunları arasından en az B sınıfı ehliyet sahibi olma koşulu ile 12 adet zabıta personeli alımına çıkmaktadır. Cinsiyet ayrımı yapılmaksızın 2018 KPSS lise düzeyinde P94 puan türünde en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Yüksek okul mezunları için aranan nitelikler ve ayrılan kadro sayıları:

Aksaray belediyesi en az B sınıfı ehliyet sahibi olan ve mahalli idareler, mahalli idareler (zabıta) veya yerel yönetimler yüksek okul bölümlerinden herhangi birinden mezun olma koşulunu sağlayan adaylar arasından 6 adet zabıta personeli alacaktır. Cinsiyet ayrımı yapılmaksızın 2018 KPSS ön lisans düzeyinde P93 puan türünde en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Fakülte mezunları için aranan nitelikler ve ayrılan kadro sayısı:

Aksaray belediyesi en az B sınıfı ehliyet sahibi olan ve 4 yıllık eğitim veren herhangi bir fakülte mezunu olan adaylar arasından ise 4 adet zabıta personeli alacaktır. Cinsiyet ayrımı yapılmaksızın 2018 KPSS lisans düzeyinde P3 puan türünde en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular 14 eylül 2020 ile 18 eylül 2020 arasında Aksaray belediyesi insan kaynakları müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve e mail yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru için gereken evraklar:

Aksaray belediyesi zabıta personeli alımı başvuru formu belediyenin intenet sitesi veya insan kaynakları müdürlüğünden temin edilecektir. Başvuru formu ile nüfus cüzdanı, diploma belgesi, ehliyet belgesi, KPSS sonuç belgesi, son 6 aylık 2 adet fotoğraf ve adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olmadığına dair yazılı beyanı ile erkek adaylar için askerlik durum yazılı beyanı istenmektedir. Zabıta personeli alımında boy ve kilo şartı da aranmaktadır. Aksaray belediyesi duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Aksaray Belediye Başkalığı Personel Alımı Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın