Aksaray Güzelyurt Belediyesi Memur İlanı Duyuruldu

Aksaray Güzelyurt Belediyesi Memur İlanı Duyuruldu
Aksaray Güzelyurt Belediyesi Memur İlanı Duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Güzelyurt belediyesi muhasebeci alım ilanı resmi gazete de yapılan düzeltme ilanı ile tekrar yayımlanmıştır. Yayımlanan düzeltme ilanında başvuruların 14 ekim ile 16 ekim arsında mesai bitimine kadar yapılacağı belirtildi.

Muhasebeci alım ilanına başvuru için 4 yıllık eğitim veren muhasebe, muhasebe ve finans yönetimi, işletme veya iktisat bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmakla birlikte 2018 KPSS lisanstan P3 puan türünde en az 55 puan almış olmak koşulu aranmaktadır.

İlan için herhangi bir cinsiyet ayrımı söz konusu değildir. Adaylarda verilen görevi yapmaya engel teşkil edecek zihinsel veya bedensel herhangi bir sağlık kısıtlarının bulunmaması ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiklerinin olmaması şartı aranmaktadır.

Aksaray Güzelyurt belediyesi ilanına başvurmak isteyen adaylarda var ise daha önce çalıştıkları kamu kurum veya kuruluşlarından disiplin veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları ve belirlenen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları istenmektedir.
Başvuruda bulunacak adaylardan Güzelyurt belediyesinin internet adresinden alacakları başvuru formu ile kimlik kartı, diploma ve mezuniyet belgesi, sürücü belgesi, 2018 KPSS lisans sınav sonuç belgesi, yabancı okul mezunları için denklik belgesi, 2 adet biyometrik fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum beyanı ve bütün adaylar için sağlık durum beyanı istenmektedir.

Başvurular 14 ekim ile 16 ekim arasında Güzelyurt belediye başkanlığına şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılabilecektir. Posta da meydana gelebilecek her türlü aksaklıktan başvuru yapan aday sorumludur. Yine başvurular Güzelyurt belediyesinin info@guzelyurt.bel.tr elektronik adresine de yapılabilecektir.

Mülakat sınavı 30 ekim 2020 tarihinde Güzelyurt belediye başkanlığı hizmet binasında yapılacaktır. Sınava en son sırada çağrılan adayla aynı puanı alan diğer adaylarda katılacaktır. Adaylar sınavda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk ilke ve inkilap tarihi, 657 sayılı devlet memurları kanunu ve mahalli idareler ile ilgili temel mevzuat konularından sorumlu tutulacaklardır. Aksaray Güzelyurt belediye başkanlığı duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

Aksaray Güzelyurt Belediyesi Memur İlanı Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın