Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik Personel İlanı
Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik Personel İlanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açılmada, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, “Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin ilgili maddelerine göre ilgili şartları yerine getiren başvuru sahipleri arasından 7 Doçent ve 5 Dr. Öğretim Üyesi yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Artvin Çoruh Üniversitesi Alımım Yapılacak Fakülte, Bölüm ve Anabilim Dalları

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alımı ilanında yer alan Fakülte, Bölüm ve Anabilim dalları arasında; Eğitim Fakültesi,  Sınıf Eğitimi, Doçent 1, Eğitim Fakültesi, Fen Bilgisi Eğitimi, Doçent 1, Eğitim Fakültesi,  Matematik Eğitimi, Doçent 1 Eğitim Fakültesi, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Dr. Öğr. Üyesi 1, Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi, Dr. Öğr. Üyesi 1 Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Tarihi, Doçent 1, İlahiyat Fakültesi, Hadis, Dr. Öğr. Üyesi 1, Orman Fakültesi, Orman Ekonomisi, Doçent 1, Orman Fakültesi, Havza Yönetimi, Doçent 1, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Esasları, Dr. Öğr. Üyesi 1, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Bitki Materyali ve Yetiştiriciliği, Doçent 1, Hopa Meslek Yüksekokulu, Lojistik, Dr. Öğr. Üyesi 1 yer alıyor.

Alım İlanı İçin Gerekli Başvuru Belgeleri

Artvin Çoruh Üniversitesi 5 Dr. Öğr. Üyesi ve 7 Doçent alımı ilanına başvuru yapacak adayların başvuru esnasında teslim etmesi gereken belgeler arasında; Başvurulan bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçe, 1 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Özgeçmiş, Dr. Öğr. Üyesi kadrosu için lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı suretleri, Doçent kadroları için lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları ile doçentlik belgesinin onaylı suretleri, Yayın Listesi, Askerlik durum belgesi, Bilimsel yayınların listesi, Adli Sicil Belgesi Yabancı dil belgesi, Bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretlerini kapsayan salt okunur 4 (dört) adet CD, Puan tablosu yer alıyor.

Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik Personel İstihdamı Başvuru Tarihleri 

Artvin Çoruh Üniversitesi 12 Akademik personel istihdamı ilanın Resmi Gazete ’de yayımlandığı 10 Eylül tarihinde başlamış olup 25 Eylül Cuma günü saat 17,00 kadar şahsen ya da posta yolu ila yapılması gerekiyor. Postada yaşanacak her türlü geçikme3den adayın kendisi sorumlu tutuluyor.

Artvin Çoruh Üniversitesi Akademik Personel İlanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın