Bahşılı Belediyesi En Az İlköğretim Mezun 10 İşçi Alımı Yapıyor

Bahşılı Belediyesi En Az İlköğretim Mezun 10 İşçi Alımı Yapıyor
Bahşılı Belediyesi En Az İlköğretim Mezun 10 İşçi Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale İli Bahşılı Belediyesi tarafından İŞKUR sayfası üzerinden yayımlanan ilana göre alınacak 10 personelin daimi kadroda Temizlik İşçisi olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 18 Ocak 2021’dir. 

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak yapabilirler. 

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Kura çekimi yeri vezamanı

Adaylar için kura çekimi 22 Ocak 2021 tarihinde 11:00 – 11:00 saatleri arasında Bahşılı Belediyesi Hizmet Binasında yapılacaktır.

Temizlik İşçisi için aranan nitelikler (10 Personel)

En az İlköğretim en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak (18 Ocak 2002 – 12 Ocak 1981), Erkek olmak ve Bahşılı ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.
 
Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005838614’tür.

Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ilanı veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz eder. Belge teslim tarihi ve yeri, ilanda ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde adaylara duyurulur. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılır. Listeden çıkarılan kişilerin yerine kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sıralamada yer alan diğer kişiler dâhil edilebilir. Belge teslimi ve kontrolü işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre kura çekiminden önce veya sonra yapılabilir.

Kırıkkale, Bahşılı Belediyesi, Temizlik İşçisi, İlköğretim, Lise ve dengi okul

Bahşılı Belediyesi En Az İlköğretim Mezun 10 İşçi Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın