Belediye En Az Okuryazar Daimi Kadro 12 Şoför-İşçi Alımı İŞKUR’da

Belediye En Az Okuryazar Daimi Kadro 12 Şoför-İşçi Alımı İŞKUR'da
Belediye En Az Okuryazar Daimi Kadro 12 Şoför-İşçi Alımı İŞKUR'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre alınacak 22 personel Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığında sürekli işçi kadrosunda olmak üzere en az okuryazar 12 Beden İşçisi, 3 Kepçe Operatörü ve 7 Şoför olarak istihdam edilecektir.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Kepçe Operatörü için aranan nitelikler (Daimi Kadro 3 Kişi)

En az Okuryazar olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Güvenli sürüş teknikleri eğitim sertifikasına sahip olmak, Kepçe operatörü sertifikasına sahip olmak ve Kozaklı ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Beden İşçisi için aranan nitelikler (Daimi Kadro 12 Kişi)

En az Okuryazar olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Park Bahçe ve Koruları Bakımı Eğitimi Sertifikasına Sahip Olmak, Peyzaj bakımı eğitimi sertifikasına sahip olmak ve Kozaklı ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Şoför (Yük taşıma) için aranan nitelikler (Daimi Kadro 7 Kişi)

En az Okuryazar olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Güvenli sürüş teknikleri eğitim sertifikasına sahip olmak, C veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Kozaklı ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar başvuru için istenen evrakları 22 Temmuz 2020 Çarşamba Günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Kozaklı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim edeceklerdir. 

Başvuru yapıp evraklarını belirtilen tarihe kadar teslim etmeyen adaylar noter kurasına dahil edilmeyecektir.

Alınacak personeller devlet memuru statüsünde olmayıp daimi işçi statüsünde sözleşmeli olarak çalıştırılacaktır. Mevcut Yasalar dahilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçişleri söz konusu değildir.

Adaylar için son başvuru tarihi 20 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 23 Temmuz 2020 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında Kozaklı Belediye Başkanlığında yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005590292, 00005590825 ve 00005590756’dır.

Belediye En Az Okuryazar Daimi Kadro 12 Şoför-İşçi Alımı İŞKUR’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın