Belediye KPSS şartsız makine mühendisi alımı ve maaşı

Belediye KPSS şartsız makine mühendisi alımı ve maaşı
Belediye KPSS şartsız makine mühendisi alımı ve maaşı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KPSS şartı istenmeden kamu mühendis alımı geneli içerisinde duyurusu açıklanmış bulunan iş ilanları için gerekli iş başvurusu yapmak isteyen vatandaşların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren mühendislik bölümlerinden mezun olma şartı bulunuyor.

Kamu makine mühendisi maaşları ne kadar?

Kamu kurumlarında makine mühendisi maaşı 2021 yılı Ocak ayından itibaren belirlenen net maaş 8075 TL olarak belirlenmiştir.

KPSS şartsız makine mühendisi alımı başvuru şartları

Belediye başvuru işlemleri için bütün kişilerin istatistiklerin tutulması, formlar ve dosyaların oluşturulması konularında bilgili olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Belediye personel alımı için görev almak isteyenlerin görevlendirildikleri birimlerde görev tanımlarına uygun olarak çalışması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Kamu ilanları için çalışmak isteyenlerin yöneticinin verdiği işleri eksiksiz yerine getirmesi, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, görev alanındaki tespit edilen arıza ve hasarları ilgililere bildirmesi ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

KPSS şartsız mühendis alımı için iş başvurusu yapmak isteyenlerin görevlendirildikleri birimlerde görev tanımlarına uygun olarak birim yöneticileri tarafından verilen diğer iş ve işlemleri yürütmesi, kamusal haklardan mahrum olunmaması, proje temelli eğitim konularında deneyim sahibi olmaları ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

KPSS şartsız makine mühendisi alımı başvuru bilgileri

İsper kadrolu mühendis alımı son başvuru tarihi 24.12.2021 olarak açıklandı.

İstanbul belediyesi iştiraki olan isper kurumunun ilanları için başvuru işlemleri aşağıda yazı olan resmi internet sitesi üzerinden online gerçekleştirilecektir. 

Başvuru esnasında belge istenmemektedir.

Başvuru için tıklayınız

Belediye KPSS şartsız makine mühendisi alımı ve maaşı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın