Beyoğlu Belediyesi 80 Memur Alım İlanı Yayınlandı

Beyoğlu Belediyesi 80 Memur Alım İlanı Yayınlandı
Beyoğlu Belediyesi 80 Memur Alım İlanı Yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; belediye 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre göz önüne alınarak unvan, sınıf, derece, sayı, nitelik, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları karşılamak kaydıyla boş kadrolara açıktan atama yoluyla 50 zabıta memuru ve 30 alımı yapılacağı belirtiliyor. 

Başvuru Şartları

Beyoğlu Belediyesi 80 Memur alımı için gerekli başvuru şartları arasında;

•    657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olma,
•    KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alma,
•    İlanda belirtilen nitelik kısmında yer alan bölümlerden mezun olma,
•    Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgelerine sahip olma,
•    Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak,
•    Her adayın sadece 1 kadro için başvuru yapması,
•    Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmama,
•    Zabıta memuru kadrosu için, yapılan resmi boy ve kilo ölçümü ile birlikte erkelerde en az 1,67, bayanlarda ise 1,60 boyunda olmak. Ayrıca boyun bir metreden fazla olan kısmı ile kilo arasında 10 kg’dan fazla eksi ya da artı fark olmaması gerekiyor.

Başvuru Süresi

Beyoğlu Belediyesi 80 memur alımı sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için ilanda belirtilen başvuru belgelerini, 28 Aralık 2020 tarihi ile 4 Ocak 2021 tarihleri arasında saat 16.30’a kadar Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 adresindeki Beyoğlu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Başvuru belgeleri Elektronik ortamda, Belediyemizin Basvuru@beyoglu.bel.tr internet adresine teslim edilebilecek.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri

Beyoğlu Belediyesi 80 memur alımı sözlü ve uygulamalı sınav tarihleri ise Zabıta Memuru alımı için sözlü sınav ve uygulamalı sınav 25.01.2021 günü saat 09.30’da başlamak üzere Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 adresindeki Beyoğlu Belediye Başkanlığı Beyoğlu/İSTANBUL adresinde yapılacaktır. Memur alımı için 01.02.2021 günü saat 09.30’da başlamak üzere Beyoğlu Belediyesi Ana Hizmet Binasında sadece sözlü sınav yapılacağı ilanda açıkça yer alıyor.

Beyoğlu Belediyesi 80 Memur Alım İlanı Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın