Büyükşehir Belediyesi 278 Zabıta Alım Resmi Gazetede

Büyükşehir Belediyesi 278 Zabıta Alım Resmi Gazetede
Büyükşehir Belediyesi 278 Zabıta Alım Resmi Gazetede
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının 12 Mayıs 2021 tarihli resmi gazete üzerinden Yayınladığı kamuya personel alımı ilanı yayınladı. Paylaşılan ilanda KPSS En az 60 Puan şartı ile 278 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Başvuruda Aranan Gene Koşullar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, , Başvuru kılavuzunda yer alan tabloda aranan özel şartları taşıma, Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama ve hangi kadroya başvuru yapacağına dair dilekçe verme şartları ile 278 personel alımı yapılacaktır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden temin edilen Başvuru formunu indirerek imzaladıktan sonra tekrar siteye yükleyerek elektronik ortamda başvuru yapıla bilinecektir. Başvurular için Şahsen müracaatlarda Boy ve kilo ölçümü esnasında Başvuru formu dışında herhangi bir belge istenilmemektedir.

Özel Müracaat Koşulları

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olma, boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark bulunmaması Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmama, KPSS en az 60 puan almış olma şartları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Büyükşehir Belediyesi 278 Zabıta Alım Resmi Gazetede

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın