Ceza Ve Tevkifevleri 5 358 Personel Alımı Duyurusu

Ceza Ve Tevkifevleri 5 358 Personel Alımı Duyurusu
Ceza Ve Tevkifevleri 5 358 Personel Alımı Duyurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceza Ve Tevkifevleri Genel müdürlüğünün yayınlamış olduğu İlana göre Ceza Ve Tevkifevleri Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 farklı unvanda 5 Bin 358 Personel alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak unvanlar; 4 Bin 918 İnfaz ve Koruma memuru, 157 teknisyen, 156 Destek personeli(Şoför),53 Hemşire, 33 Aşçı, 20 sağlık teknikeri, 19 Büro personeli ve 4 kalorifer personeli olmak üzere Toplamda 5 Bin 358 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak isteyen çalışma adayları için İlan metni yayınlandı. İlan metnine haberimizin en altından ulaşabilirsiniz.

Başvuru Yapmak İsteyen Adaylarda Aranan Müracaat Koşulları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, Kamusal Haklarından mahrum olmama, Türk ceza Kanununun 53’üncü Maddesinde belirtilen suçlardan süresi geçmiş bile olsa ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Askerlik ile ilişiği bulunmama, Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, belirli unvanlar için En Az KPSS 70 Puan alma ve 18 yaşını tamamlamış olma şartları ile alımlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru Yapacak adaylar için Adaylar Haberimizin en alt kısmında bulunan “Başvuru ekranı” giriş yaparak e-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylar başvurularını 23 Şubat Bu Gün itibari ile başvurularını yapabilecek olup, 12 Mart 2021 Tarihi saat 23.59 A kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar En fazla 1 adet kadroya başvuru yapabilecek olup birden fazla yapılacak olan başvuruları kabul edilmeyecektir.

Adaylar başvuru işlemini tamamlandıktan sonra “Başvurularım ”ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Özel Nitelikler

İnfaz Ve Koruma Görevlisi: En az lise ve dengi okullardan mezun olma, Erkekler için en az 1.70 Cm Bayan adaylar için En az 160 Cm boya sahip olma, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Büro Personeli: Yüksekokulların unvanın gerektirdiği bölümlerden mezun olma, en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamlamak, Uygulamalı sınavda En Az 90 Kelime yazmış olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Sağlık Tekniker: En az ön lisans veya dengi okullardan mezun olma, yaşlı bakımı veya yaşlı hizmetleri bakımı ön lisans programlarının birinden mezun olma şartları ile sağlık teknikeri personeli alımı gerçekleştirilecek.

Teknisyen: En az meslek liseleri veya teknik liselerinden mezun olma ve unvanın gerektirdiği teknik bilgiye sahip olma şartları ile teknisyen alımı gerçekleştirilecektir.

Şoför Alımı: Lise ve Dengi okullarndan mezun olma ve en düşük E sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları ile şoför alımı gerçekleştirilecektir.

Aşçı Alımı: Ortaöğretim veya yükseköğrenim kurumlarının aşçılık veya dengi bölümü mezunu olma veya En az lise veya dengi okullardan mezun olma şartları ile aşçı alımı gerçekleştirilecektir.

Kalorifer İşçisi: Lise veya dengi okullardan mezun olma ve ilgili unvanında sertifika sahibi olma şartları ile kalorifer işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Hemşire: hemşirelik ve hemşireliğe eşdeğer sağlık memurluğu programlarından mezun olma şartı ile hemşire alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Ceza Ve Tevkifevleri 5 358 Personel Alımı Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın