Cumhurbaşkanından Son Dakika Açıklaması! O Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanından Son Dakika Açıklaması! O Tarih Belli Oldu
Cumhurbaşkanından Son Dakika Açıklaması! O Tarih Belli Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salgın sürecini en az hasarla atlatabilmek adına kabine tarafından alınan kararların uygulandığı tam kapanma sürecinin planlanan tarihlerine göre sonuna gelindi. Hafta başından itibaren hangi adımların atılacağı merakla beklenirken ilk resmi açıklama yapıldı.

ERDOĞAN’DAN NORMALLEŞME AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada öncelikli olarak; planlanan takvim üzerinden uygulamaların devam edeceği beyan edilirken; pazartesi gününden itibaren kontrollü bir şekilde normalleşme sürecine başlanacağı müjdesi ilan edildi.

“Niyetimiz mayıs ayı sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket etmeyi sürdürmektir. Haziran ayıyla birlikte günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri önemli ölçüde gevşetmeyi planlıyoruz.” Açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; ayrıca mecbur kalınmayan hiçbir tedbire bu zamana kadar müsaade edilmediğini; söz konusu kararların tamamına bütün vatandaşların uymaları için hassasiyet gösterilmesi noktasında özenli olunması gerektiği vurgusunu yaptı.

NORMALLEŞME AŞAMALAR İLE OLACAK

Yeniden bir salgın yükselişi başlamaması adına ilk adımda Pazartesi gününden itibaren bütün lokasyonların ve sahaların açılmaması noktasında karara alınırken; okullar ve bazı hizmet sektörü işletmelerinin de Haziran ayından itibaren olmak üzere normalleşme sürecinde dahil edilebileceği beyan edildi.

Cumhurbaşkanından Son Dakika Açıklaması! O Tarih Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın