Düzce Belediyesi Bay ve Bayan Personel Alımı Başlıyor

Düzce Belediyesi Bay ve Bayan Personel Alımı Başlıyor
Düzce Belediyesi Bay ve Bayan Personel Alımı Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel yönetimler personel alımlarına Düzce belediyesi ilanı ile bir yenisi daha eklenmiştir. Alınacak olan 20 adet itfaiye eri için cinsiyet ayrımı yapılmamaktadır. İlan kadroları lise ve yüksek okul mezuniyet durumuna göre belirli şartlara tabii tutulmaktadır.

Lise mezunu adayları için şartlar:

Düzce belediyesi lise mezunları için itfaiyecilik ve yangın dallarından mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartlarını ön görmektedir.

Yüksek okul mezunu adaylar için şartlar:

Düzce belediyesi yüksek okul mezunları için itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sivil savunma, sivil savunma ve itfaiyecilik bölümlerinin herhangi birinden mezun olma ve en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartlarını ön görmektedir.

Başvuru için gereken diğer şartlar:

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunlarının hükümlerine uygun olmaları ve görevlerini devamlı yapmalarına engel teşkil edebilecek zihinsel ve bedensel herhangi bir nedenlerinin olmaması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiklerinin olmaması istenmektedir.
Adaylardan öğrenim şartlarının taşınması, daha evvel çalıştığı kamu kurumlarından disiplin veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olması, boy ve kilo oranı ile iş koluna uygunluk göstermeleri, 30 yaşını doldurmamış olmaları istenmektedir.

Başvurular 2 ekim 2020 ile 4 ekim 2020 arasında mesai bitimine kadar şahsen Düzce belediyesi insan kaynakları müdürlüğüne yapılacaktır. Posta ve e mail yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru sırasında istenen belgeler:

Düzce belediyesi itfaiye eri alımlarında başvuru için istenen form belediye internet sitesinden temin edilecektir. Başvuru formu ile nüfus cüzdanı, diploma belgesi, sürücü belgesi, KPSS sonuç belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olmadığına dair yazılı beyanı ile erkek adaylar için askerlik durum yazılı beyanı istenmektedir.
Boy ve kilo ölçümleri başvuru esnasında sağlık personeli gözetiminde Düzce belediyesi insan kaynakları müdürlüğünde yapılacaktır. Erkek adaylarda 1.67 metre kadın adaylarda ise en az 1.60 metre boy aranmaktadır. Adayların boylarının son iki rakamı ile kilolarının rakamları arasında en fazla 10 fark bulunmalıdır.

Başvuru kılavuzu

Düzce Belediyesi Bay ve Bayan Personel Alımı Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın