Ege Üniversitesi 10 Sürekli İşçi Alımı İŞKUR’da Açıklandı

Ege Üniversitesi 10 Sürekli İşçi Alımı İŞKUR'da Açıklandı
Ege Üniversitesi 10 Sürekli İşçi Alımı İŞKUR'da Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Üniversitesi tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre 10 personelin sürekli işçi kadrosunda 5 Temizlik Görevlisi, 2 Elektrikçi, 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Marangoz ve 1 Soğuk Demirci olarak üniversite hizmet birimleri bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Adaylarda aranan genel şartlar 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının A bendinin 1 ve 7 numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak ve Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvurabilir

En az İlköğretim mezunu olmak, 18 ila 37 yaş arasında olmak ve İzmir ili ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrikçi, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz ve Soğuk Demirci için aranan nitelikler Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvurabilir

En az İlköğretim mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesine sahip olmak veya MEB onaylı sertifika veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak ve İzmir ili ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 13 Temmuz 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Ege Üniversitesi Fen Fakültesi A Blok Konferans Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005556146, 00005556186, 00005556222, 00005556236 ve 00005556326’dır.

Ege Üniversitesi 10 Sürekli İşçi Alımı İŞKUR’da Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın