Gazi Üniversitesi 9 Bilişim Personeli Alımı

Gazi Üniversitesi 9 Bilişim Personeli Alımı
Gazi Üniversitesi 9 Bilişim Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazi Üniversitesi personel kabul işlemleri Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle elektronik olarak alınacaktır. Şahsen ya da posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Resmi internet adresine yüklemiş olduğunuz belgelerin ve başvurunuzun kabul edilip edilmediğini ilgili sistem üzerinde kolayca görebilirsiniz.

KPSSP3 puanından en az 70 puan almak gerekir. Üniversite en yüksek puanlıdan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun on katı kadar aday belirleyecektir. Rektörlük tarafından 14 – 18 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınavla dokuz bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Özel Şartları

Yazılım Uzmanı olmak, Yazılım Geliştirme konusunda en az üç yıl deneyimi bulunmak, C#, Java, PHP veya Python programlama gibi alanlardan birinde uzman olmak, MSSQL, Oracle ya da MySQL/MariaDB veri tabanlarından birinde çalışmak, Veri tabanı tasarımı konusunda bilgi sahibi olmak, UML diyagramlarını bilmek, Web teknolojileri, güvenlik ve testleri konusunda bilgi sahibi olmak, Object Oriented Programming konusunda tecrübe sahibi olmak, MVC ve diğer tasarım desenlerini iyi şekilde bilmek, Çok katmanlı mimari konusunda deneyim sahibi olmak, Ekip çalışmasına yatkın bulunmak, Web servisleri hakkında tecrübe sahibi olmak,

Başvuru Tarihi, Yeri ve Şekli

Adaylar üniversitenin resmi internet adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemeleri gerekir. İnternet üzerinden ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapılabilir. Başvuru gerçekleştirecek adayların ÜDS ve YDS puanı ÖSYM web servisleri üzerinden değerlendirilecektir. Adayların güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğine dair belgeleri bulunması gerekir.

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra Adayların öğrenim durumlarını internet aracılığı belirtmeleri gerekir. KPSSP3 puanı ÖSYM web servisleri üzerinden alınacaktır. Görevli personeller internet üzerinden gerekli kontrolleri gerçekleştirecektir. Başvuru eksik olması durumunda onaylanmayacaktır. Başvuru konusunda tüm detaylar resmi internet adresinde yer alacaktır. Reddedilen başvuru sahipleri eksik evrakları ilan süresi içinde tamamlama hakkına sahiptir. Başvuru işlemleri 12- 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar üniversitesinin yerleşkesinde sınava girecektir. 05 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında üniversite tarafından sözlü uygulamalı sınav uygulanacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Gazi Üniversitesi 9 Bilişim Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın