Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 İşçi Alımları

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 İşçi Alımları
Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 İşçi Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuya işçi Alımları kapsamında İŞKUR resmi internet adresi üzerinden personel alımı yapılacağı ilan edildi. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanana ilana göre 225 sürekli işçi alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesine T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra  başvurularını Elektronik ortamda gerçekleştirile bilecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular bu gün itibari ile alınmaya başlamış olup en geç başvurular 18 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

Müracaat Koşulları

Türk Vatandaşı olma, 18 yaşını tamamlamış olma, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkûm olmama, Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmama, Kamusal haklardan mahrum bulunmama, Görevini devamlı yapmasına engel durumunun bulunmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak şartları aranmaktadır.

Başvuru Özel Şartları

En az ilköğretim mezunu olma, En fazla lise mezunu olma, 30 Yaşını tamamlamamış olma, başvuru yapılan ilde ikamet ediyor olma, Vardiyalı çalışma sistemine engel durumunun bulunmaması şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 İşçi Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın