Güncel kamu şoför alımı başvuru şartları

Güncel kamu şoför alımı başvuru şartları
Güncel kamu şoför alımı başvuru şartları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye işçi alımı geneli içinde Dereli belediyesi güncel kamu şoför alımı için başvuru yapmak isteyenlerin asgari ilkokul mezunu olmaları ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerekiyor.

Güncel kamu şoför alımı başvuru şartları bilgileri

Giresun iş ilanları personel alımı için son başvuru tarihi 20.12.2021 olarak açıklandı.

Güncel işçi alımı için başvuruların kuruma şahsen yapılması gerekiyor.

Kamu şoför alımı başvuru şartları

İş başvurusu yapmak isteyenlerin görevlendirildikleri birimlerde kurallara uygun olarak çalışmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kazma ve yükleme iş makinesi belgelerine sahip olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Giresun iş ilanları için görev almak isteyenlerin açık ve kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmesi, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, en az ilköğretim mezunu olmaları ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

Dereli belediyesi işçi alımı için çalışmak isteyen vatandaşların kol gücü gerektiren işlemleri yapmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, görevi ile ilgili araç, gereçlerin bakımını yapabilmesi ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Bütün başvuru sahiplerinin iletişim becerilerine sahip olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, araç-gereç ve ekipmanların etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Güncel kamu şoför alımı başvuru şartları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın