Haftalık En Çok Artan 10 İl! Azalan İl Yok

Haftalık En Çok Artan 10 İl! Azalan İl Yok
Haftalık En Çok Artan 10 İl! Azalan İl Yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde ve Tüm dünya üzerinde görülmekte olan Yüz binlerce can alan ve Günlük neredeyse Milyonlara ulaşan korona virüs için gün gün önlemler alınsa da henüz Kesin bir çare bulunamadı.       

Alınan tedbirler de ne kadar olsa da kısıtlamaların az da olsa düşürüldüğünde vaka sayılarından çok sayıda yüksek bir artış olduğu görülmektedir.

Peki, son bir haftanın verilerine Göre en çok artan 10 illeri hangileri? İşte Veriler

En çok Artan İller

1 İstanbul: Son haftanın en çok artan ili olarak İstanbul görüntülendi. Ve en çok ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 401 olarak belirlendi.

2 Çanakkale: Son haftanın en çok artan 2.  ili olarak Çanakkale görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 348 olarak belirlendi.

3 Kırklareli: Son haftanın en çok artan 3.  ili olarak Kırklareli görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 298 olarak açıklandı.

4 Malatya: Son haftanın en çok artan 4.  ili olarak Malatya görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 283 olarak açıklandı.

5 Kastamonu: Son haftanın en çok artan 5.  ili olarak Kastamonu görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 298 olarak açıklandı.

6 Yalova: Son haftanın en çok artan 6.  ili olarak Yalova görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 400 olarak açıklandı.

7 Çankırı: Son haftanın en çok artan 7.  ili olarak Çankırı görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 247 olarak açıklandı.

8 Eskişehir: Son haftanın en çok artan 8.  ili olarak Yalova görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 235 olarak açıklandı.

9 Bilecik: Son haftanın en çok artan 9.  ili olarak Yalova görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 227 olarak açıklandı.

10 Tekirdağ: Son haftanın en çok artan 10.  ili olarak Yalova görüntülendi. Ve ilin vaka sayısı Yüz bin Kişide 273 olarak açıklandı.

Haftalık En Çok Artan 10 İl! Azalan İl Yok

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın