İl Özel İdaresi KPSS Şartsız Kadrolu Kamu Personeli Alıyor

İl Özel İdaresi KPSS Şartsız Kadrolu Kamu Personeli Alıyor
İl Özel İdaresi KPSS Şartsız Kadrolu Kamu Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan personel alımı ilanına göre Hakkâri İl Özel idaresine Kadrolu 1 adet daimi beden işçisi alımı gerçekleştirilecek. İlana göre alımı yapılacak olan 1 adet beden işçisine Kişisel durumu Eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan olanlar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular 22 Şubat 2021 tarihinde bu Gün başladı. Başvurular en geç 26 Şubat 2021 tarihine kadar başvurular gerçekleştirilebilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Beden İşçisi kadrosuna Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi Sayfası üzerinden 00005893271 İŞKUR iş ilan numarasını aratarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda İstenilen gerekli belgeleri ve adaylarda aranan şartları yerine getiren adaylar bu ilana başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru İçin Müracaat Koşulları

Beden İşçisi kadrosuna Başvuru yapmak isteyen adaylar En az ilkokul mezunu olma, Son başvuru günü itibari ile 35 yaşını geçmemiş olma, İlan tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olma, Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engeli bulunmama ve en fazla lise ve dengi okullardan mezun olma şartı ile 1 adet beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Adaylarda İstenilen gerekli belgeleri ve adaylarda aranan şartları yerine getiren adaylar bu ilana başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

İl Özel İdaresi KPSS Şartsız Kadrolu Kamu Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın