İllere Tekrar Eğitim Müfettişi Alımı Yapılacak

İllere Tekrar Eğitim Müfettişi Alımı Yapılacak
İllere Tekrar Eğitim Müfettişi Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürlüklerimize yine ve yeniden  eğitim müfettişi alımı yapılacaktır açıklaması resmi gazetede yayınlandı. Aynı zaman da eğitim müfettiş yardımcısı da alımı yapılacaktır duyurusu yapıldı. Resmi gazete yayınlanmakta olan son dakika haberine göre eğitim müfettişi alımı yapılacağı açıklaması yayınlandı.

Resmi gazete de yayınlanan haberde Cumhurbaşkanlığı’nın Kararnamesi’nde il M.E.M’nde ve her derece ve her çeşit yaygın eğitim kuruluşlarına rehberlik yapabilecek, denetim, değerlendirme, işbaşında yetiştirme, araştırma, inceleme ve soruşturma hizmetlerinde çalışmak  üzere üç yüz yetmiş beş sayılı kanuna göre ve ek olarak yirmi dördüncü maddesinde olan eğitim müfettişi yardımcısı ve eğitim müfettişi alımı yapılacaktır yayınlandı.

İşe alımı olacak eğitim müfettişlerimiz ve eğitim müfettişi yardımcılarımız; sosyal hak, mali hak, yardım ile bütün diğer özlük  hakları açısından da maarif müfettişi ile denk olacaktır açıklaması yapıldı. Resmi gazetede bütün bilgiler ve başvuru koşulları yayınlandı. Başvuru yapacak olan vatandaşlarımız koşullara uygun hemen başvuru yapabilirler.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nde de farklı bir düzenleme yapıldı. M.E.B Teftiş Kurulu Başkanlığı’na eğitim müfettişlerinin çalışmalarının nasıl olacağı ile denetim ve rehberlik hizmetlerinin de  olabilmesi yani yürütülebilmesi için sağlama görevleri verildi.

Resmi gazete yayınlanan eğitim müfettişi ve eğitim müfettişi yardımcısı alımları ile ilgili bütün gelişmeler yayınlandı.

Milli Eğitim Bakanı’ndan Açıklama Geldi!

Bakan Ziya Selçuk çok büyük açıklamalar yaptı. Selçuk; okulların açılma tarihi hakkında açıklama yaptı. Ziya Selçuk on yedi Ağustos da öğretmenlerimizin ve altı Eylül’de de öğrencilerin okula gelmelerini bekliyoruz açıklamalarını yaptı. Lise  geçiş sınav sonuçlarının açıklanması ile alakalı bilgi vermekte olan Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz yıl bir buçuk milyon lise geçiş sınavına giriş yapıldı ve yüz seksen birinci vardı dedi. Bu yıl ise bir milyon gibi öğrenci sınava girdi dedi. Ve doksan birinci var dedi. Bugün başlamakta olan tercih başvurularımızı  ise yirmi altı Temmuz’da açıklayacağız diye söyledi.

Ziya Selçuk yaptığı diğer bir açıklamada ise atama bekleyen öğretmenler ile ilgi oldu.  Lise geçiş sınavı sonuçları 26 – 07 – 2021 tarihinde açıklanacak dedi. Ziya Selçuk yaşamımız boyu öğrenmenin önemi çok büyük diyerek ülkemizde on beş bin mahalle belirledik dedi. Bu belirlediğimiz mahallelerde bir okulumuzu, okul harici zamanlar da ve hafta sonlarında HEM dönüştürmekteyiz dedi. Atama beklemekte olan öğretmenlerimiz ile alakalı açıklama yapan MEB Bakanı Ziya Selçuk bir atama takvimi ilan edildi dedi.

Eylül ayının başlarında atamaların olacağını açıkladı. Hangi il ve hangi ilçelere yapacakları atamaları Eylül ayında olacak dedi. Bakan Ziya Selçuk aynı zamanda öğretmenlerimizin kadroları ile ilgili de açıklamalar yaptı.

İllere Tekrar Eğitim Müfettişi Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın