İŞKUR Belediye 26 Kamu İşçisi İlan Numaraları

İŞKUR Belediye 26 Kamu İşçisi İlan Numaraları
İŞKUR Belediye 26 Kamu İşçisi İlan Numaraları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden memur olmak isteyenler için iş ilan arayanlara Akyurt Belediyesi tarafından memur alımı yapacağını ilana bu gün itibari ile İŞKUR fotoğrafı sayfası üzerinden duyurdu.

Alımı yapılacak unvan kurum tarafından yapılan yazılı açıklamada 4 farklı unvanda olacak bunların 21 adeti beden işçisi, 1 adet Beko loder operatörü, 1 adet Kepçe operatörü ve son olarak 2 adet kamyon şoförü alınacağı açıklandı.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Gerekli Şartları taşıyan adaylar İŞKUR üzerinden kullanıcı ada ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra unvanların belirttiği müracaat numarası ile müracaat yapabilecekleri gibi ilave olarak da Alo 170 Numaralı numaralı telefondan da ilgili ilana müracaatta bulunabilirler.

Şahsen başvurular için müracaatlar belirtilen ilçenin sınırları içinde yer alan il şube müdürlüklerine yapıla bilecektir.

Başvurular bu gün itibari ile alınmaya başlamış olup en geç başvuruların son müracaatların 4 gün içinde 10 Ağustos 2021 tarihine kadar müracaat mesai saatleri içinde yapıla bileceği belirtildi.

Genel Şartlar

Başvuru yapmak isteyen adaylar T.C vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanmaktan mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve en büyük yaş koşulu olarak 40 yaşını geçmemiş olma koşulu aranıyor.

Başvuruda bulunacak erkek kişiler için ilan koşulları arasında askerlik ile ilişiği bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış olma ya da mahkûm olmamış olma koşulları ile kamu personellerinin alınacağı açıklandı.

Başvuru İş İlan Numaraları

Kamyon Şoförü ilan numarası 00006256086, kepçe operatörü 00006256060, beko loder operatörü 00006255930 ve son olarak beden işçisi ilanı 00006255903 numarası verilmektedir.

İŞKUR Belediye 26 Kamu İşçisi İlan Numaraları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın