İzdeniz Kamu KPSS’siz Sınavsız Memur Alımı İlanları

İzdeniz Kamu KPSS'siz Sınavsız Memur Alımı İlanları
İzdeniz Kamu KPSS'siz Sınavsız Memur Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel kamu personel alımı ilanları genelinde iş başvurusu gerçekleştirmek isteyen vatandaşların gerekli eğitim düzeyine sahip olmaları ve genel şartları taşıması gerekiyor.

İZDENİZ MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

•    İzdeniz büro görevlisi için son başvuru tarihi 03.12.2021 olarak bildirildi.

•    Deniz işletmeciliği kuruluşu başvuru işlemleri yapmak isteyenlerin aşağıda yazılan mail adresine özgeçmişlerini yollamaları şartı bulunuyor.

izdenizcv@izdeniz.com.tr

 

zmir-memur-alimi.jpg

 

KPSS’siz MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Belediye işçi alımı kapsamında açıklanmış bilgilerde başvuru yapmak isteyenlerin ortaya çıkan bulguların aksiyonlarının takibinin ve kontrolünün sağlanmasını yapmalı, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve risk değerlendirme çalışmalarının yapılması gerekiyor.

2.    İzmir iş ilanları kapsamında iş başvurusu yapmak isteyenlerin 4 yıllık üniversite mezunu olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve marina tecrübesine sahip olmaları gerekiyor.

3.    Bütün bay ve bayan adayların müdürlük ve diğer üst yönetim tarafından talep edilen işleri yapması, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, dış görünümüne özen göstermesi ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

4.    Görev almak isteyen bütün vatandaşların yönetici asistanlığı pozisyonunda tecrübeli olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, analitik düşünen, çözüm odaklı olmaları ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

5.    İş ilanları için çalışmak isteyenlerin dinamik bir şekilde ekip çalışmasına uygun olması, Office programları Word, Excel, PowerPoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

İzdeniz Kamu KPSS’siz Sınavsız Memur Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın