İZDOĞA İzmir 6316 TL Maaş İle Kadrolu İşçi Alımı

İZDOĞA İzmir 6316 TL Maaş İle Kadrolu İşçi Alımı
İZDOĞA İzmir 6316 TL Maaş İle Kadrolu İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş başvurusu yapmak isteyen bütün bay ve bayan adayların belediye başkanlığı tarafından belirtilmiş olan özel ve genel şartları taşımaları gerekiyor.

İZDOĞA KADROLU İŞÇİ ALIMI

•    Kamu tekniker alımı son başvuru tarihi 02.12.2021 olarak açıklanmıştır.

•    Başvuru işlemleri için tüm adayların aşağıda yazılı olan kurum internet sitesi üstünden başvuru yapmaları gerekiyor.

https://www.izmir.bel.tr/tr/insanKaynaklari/259

 

izdoga-makine-tekniker-alimi.jpg

 

İZMİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Belediye çevre korunması hizmetleri alımları için görev almak isteyenlerin atölyelerin bakım, düzenleme ve temizlik işlerinin yerine getirilmesini yapması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, işleri eksiksiz yerine getirmesi ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

2.    İzmir iş ilanları kapsamında başvuru işlemlerinde bulunmak isteyenlerin öğrenmeye ve kişisel gelişimine önem veren kişilerden olmalı, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekiyor.

3.    Bütün başvuru gerçekleştirecek olan şahısların yaptığı işte inisiyatif alması, emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olması, daha önceden uygulamalı atölye eğitimleri vermiş olmaları ve işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, Excel, PowerPoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

4.    Kamu personel alımı için çalışmak isteyen şahısların günümüz eğitim yaklaşımlarına hakim olması, kamusal haklardan mahrum olunmaması, proje temelli eğitim konularında deneyim sahibi olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

İZDOĞA İzmir 6316 TL Maaş İle Kadrolu İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın