Kadrolu 30 Personel ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı

Kadrolu 30 Personel ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı
Kadrolu 30 Personel ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada noter kurası ve sözlü mülakat usulü ile belirlenmek üzere 25 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı ve 5 Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 30 sürekli işçi alımının başvuru şartları ve ayrıntıları açıklandı.

İstanbul Üniversitesi 30 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları

İlan başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olma ve 30 yaşından gün almamış olma,

5 Hasta ve Yaşlı Bakım Elamanı pozisyonu için ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarının birinden mezunu olmak şart. İş İlan No (00005648421)

25 Güvenlik Görevlisi kadrosu için en az orta öğretim en fazla Ön Lisan mezunu olma, Müracaat tarihi itibariyle en az 3 yıllık özel güvenlik görevlisi kimlik kartı sahip olma, İlanın yayımlandığı tarih itibari ile İstanbul ilinde 6 ay süreli olarak ikamet etme, Erkek adaylar için askerlikle ilgili herhangi bir ilişiği olmamak şart. İş İlan No (00005648543)

Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

İstanbul Üniversitesi 30 sürekli işçi alımı başvuru tarihi olarak İŞKUR internet sitesi üzerinden online olarak veya İstanbul İŞKUR il müdürlüğüne şahsen 25 ile 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılabiliyor. Posta ile yapılan başvurular ise değerlendirmeye alınmayacağı belirtiliyor.

Noter Kura Tarihi

Noter kurasına katılmaya hak kazanan adayların ismi 1 Eylül 2020 tarihinde kurumun internet adresinde duyurular kısmında yayınlanacağı açıklandı. Noter huzurunda kura çekimi 04 Eylül 2020 Cuma günü saat 10.30 da İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi kapalı spor salonunda gerçekleştirileceği ilanda yer alıyor. İstanbul Üniversitesi 30 sürekli işçi alımı sözlü mülakat tarihi noter tarafından gönderilen listeler sonucunda Üniversitenin kurumsal internet sayfasından takip edilebilecek, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacağı belirtiliyor.

Kadrolu 30 Personel ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın