Kamu 144 Güvenlik Görevlisi Alımı – 4100 TL Maaşla

Kamu 144 Güvenlik Görevlisi Alımı - 4100 TL Maaşla
Kamu 144 Güvenlik Görevlisi Alımı - 4100 TL Maaşla
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumuna daimi 144 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Alımı yapılacaklara ortalama olarak 4100 TL maaş ödemesi yapılacak. Türkiye genelinden alıma müracaat nasıl yapılacağı detaylarını sizler için hazırladık.

Kamu 144 Daimi Güvenlik Görevlisi Alımı Duyurusu

Türkiye genelinden bu alıma müracaat kabul edilecek. Kurum dışı personel yayınlanan eleman alımı ilanlarına göre İstanbul güvenlik A.Ş 4100 TL Maaşla 144 özel güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

Başvuru Şartları;

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 5188 sayılı özel güvenlik hizmetine dair kanununun 10. Maddesindeki belirtilen koşulları taşımak silahlı ve silahsız – ÖGG ( özel güvenlik görevlisi) sertifikasına sahip olmak. Silahlı ÖGG için 21 yaşından büyük olmak. Silahsız ÖGG alımı için 18 yaşını doldurmuş olmak.
En az lise mezunu olmak. Mesleğin gerektirdiklerini yapmakta herhangi bir sağlık engeli bulunmaması gerekiyor. Erkek adayların vatani görevini yapmış olması gerekmektedir.

Herhangi bir suçtan hüklümlü olmamak. Adayların vardiyalı çalışmaya herhangi bir engel durumu bulunmaması gerekiyor. Belirtilen koşullara sahip adaylar müracaatlarını kolaylıkla yapabileceklerdir.

Başvuru Şekli ve Tarihi;

Gereken belgelere sahip ve müracaat koşullarını taşıyan müracaat yapmaya hak kazanan adaylar müracaatları kariyer İstanbul fotoğrafı internet sayfası üzerinden yapılacaktır. Gereken belgelere sahip ve müracaat koşullarını taşıyan müracaat yapmaya hak kazanan adaylar müracaatlar 17 Eylül 2021 tarihinde başlamış olup 23 Eylül 2021 tarihinde bitmiş olacaktır.

Başvurular belirtilen sitede özgeçmiş yeri detaylı doldurularak yapılacaktır. Başvuru için gerekli olan belgeler mülakat sonrası adaylardan istenecektir.

bb-guvenlik-gorevlisi-alimi.jpg

Kamu 144 Güvenlik Görevlisi Alımı – 4100 TL Maaşla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın