Kamu Haberleşme Hizmetleri Personel Alımı İlanları

Kamu Haberleşme Hizmetleri Personel Alımı İlanları
Kamu Haberleşme Hizmetleri Personel Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul belediyesi iş başvurusu yapmak isteyen bütün vatandaşların fiber altyapı hakkında deneyim sahibi olması ve gerekli olan eğitim şartlarını taşımaları gerekiyor.

İSTTELKOM PERSONEL ALIMI

•    İBB altyapı personeli alımı için son başvuru tarihi 30.11.2021 olarak bildirildi.

•    Aşağıda belirtilen resmi kurum sitesi üzerinden adayların başvuru gerçekleştirilmesi gerekmekte.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

altyapi-muhendis.webp

 

ALTYAPI MÜHENDİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Fiber altyapı projelerinde proje yönetimi yapabilecek bilgiye sahip olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kurumsal aidiyet duygusuna sahip olması gerekiyor.

2.    İstanbul belediyesi işçi alımı genelinde iş başvurusu yapmak isteyenlerin üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve alanında deneyim sahibi olması gerekiyor.

3.    Saha ekipleri ve alt yüklenici ile koordinasyonu sağlayabilecek yetenekte olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, araştırma yapma becerilerine sahip olmaları ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

4.    Projelere ait raporlama ve geri bildirimi yapabilecek kabiliyete sahip olması, işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, Excel, PowerPoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olması ve iletişim becerilerine sahip olmaları gerekiyor.

5.    İhalelere teklif ve hakkediş hazırlayabilmeli, kamusal haklardan mahrum olunmaması, müşteri ilişkileri yönetimi becerisine sahip olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

6.    Gerektiğinde saha denetimleri yaparak sorunları çözebilmeli, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, kriz yönetimi becerisine ve temsil yeteneğine sahip olmaları ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Kamu Haberleşme Hizmetleri Personel Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın