Kamu İlanıyla 292 Memur Alımı Yapılıyor

Kamu İlanıyla 292 Memur Alımı Yapılıyor
Kamu İlanıyla 292 Memur Alımı Yapılıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı bilgisi yer aldı. İlanda 255 Lisans mezunu Hemşire,  2 Ön Lisans mezunu Patoloji laborant, 5 Ön Lisans Mezunu Eczane Teknikeri, 15 Ön Lisans mezunu Radyoloji ve Tıbbi Görüntüleme Teknikeri ve 15 Ön Lisans mezunu Anestezi Teknikeri olmak üzere toplam 292 sözleşmeli sağlık personeli alımının ayrıntıları yer alıyor.

Başvuru Şartları

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü 292 sözleşmeli personel alımı için gerekli başvuru şartları arasında; Sınav tarihi itibari ile en az 18 yaşını tamamlamış olma, 2018 yılı KPSS girmiş olma, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puana sahip olma, Sadece bir ilan koduna başvuru yapabilme, 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmama, Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğretim düzeyinden mezun olma ve gerekli özel şartları taşıma yer alıyor.

Başvuru Şekli, Zamanı ve Sonuçların Açıklanması

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü 292 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi 27 Ağustos ile 11 Eylül tarihleri arasında saat 17,30’a kadar gerçekleşiyor. Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Posta ya da online olarak yapılan başvuruların hiçbir suretle değerlendirilmeye alınmayacağı ilanda belirtiliyor. Yerleştirme sonuçları en geç 30 Eylül 2020 tarihinde kurumun internet adresinde açıklanacağı belirtiliyor. Sonuçların açıklanması tebligat mahiyetinde olacak olup başka herhangi bir tebligat yapılmayacağı ifade ediliyor.

Başvuru kılavuzu.

Kamu İlanıyla 292 Memur Alımı Yapılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın