Kamu Kurumuna EN AZ 50 YAŞ İŞKUR 3500 TL Maaş Şoför Alımı

Kamu Kurumuna EN AZ 50 YAŞ İŞKUR 3500 TL Maaş Şoför Alımı
Kamu Kurumuna EN AZ 50 YAŞ İŞKUR 3500 TL Maaş Şoför Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan personel alımı ilanına göre AKBELDE İnşaat Taahhüt Yatırım Pazarlama ve sağlık hizmetleri şirketinde istihdam edilmek üzere 3 adet daimi personel alımı gerçekleştirilecek.

Alım yapacak kurum AKBELDE İnşaat Taahhüt Yatırım Pazarlama ve sağlık hizmetleri şirketin kurumu alımı gerçekleştirecek olup başvuruları kurum alacaktır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar AKBELDE İnşaat Taahhüt Yatırım Pazarlama ve sağlık hizmetleri şirketin kurum adresine istenilen belgeleri ve aranan şartlarını yerine getirdikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılacaktır.

Başvurular 23 Şubat 2021 Tarihinden itibaren başlamış olup 24 Şubat 2021 Tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. İstenilen belgeler ve aranan şartlar eksiz bir şekilde tamamlandıktan sonra başvurular gerçekleştirilebilecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

E sınıfı sürücü belgesine sahip olma, SRC 2-4 Sahibi olma, Psikoteknik belgesine sahip olma, 50 Yaşından Küçük olmama, Akyazı ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Adaylarda İstenilen Belgeler

Kimlik Fotokopisi, Sağlık raporu, Aile Bildirim Formu, İkametgâh belgesi, Nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı, diploma, askerlik durum belgesi, ehliyet, Psikoteknik belgesi ve SRC belgesi belgelerine sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar En az 3000 En fazla 4000 TL arası maaş alacaklardı.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Kurumuna EN AZ 50 YAŞ İŞKUR 3500 TL Maaş Şoför Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın