Kamu Kurumuna Yüksek Maaş İle 12 Memur Alımı Son Günü

Kamu Kurumuna Yüksek Maaş İle 12 Memur Alımı Son Günü
Kamu Kurumuna Yüksek Maaş İle 12 Memur Alımı Son Günü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun Resmi gazete üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde çalıştırılmak üzere KPSS en az 70-80 arası almış olma şartları ile memur ve mühendis alımı gerçekleştirilecek.

Nasıl Başvuru Yapılır?

BDDK bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar Kurumun resmi internet sitesinden online erişim suretiyle ulaşılabilecek Başvuru Formu’ nu eksiksiz ve doğru olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Başvurular, 29 Mart 2021 tarihi saat 14.00’da başlayıp 9 Nisan 2021 tarihi saat 16.00’da sona erecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adaylarda Aranan Koşullar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama Türk ceza kanunun 53.maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış, mahkum olmamış olma, Askerlik durumu itibari ile askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 8’inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerinde yer verilen şartları taşımak, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 26’ncı maddesi hükmü kapsamında çalışması yasaklananlardan olmamak şartları ile personel alımı gerçekleştirilecektir.

Ön Lisans Mezunu Memur: Adalet, adalet meslek eğitimi, adalet meslek yüksekokulu bölümlerinden birinden mezun olmak ve KPSS P-93 Puan grubundan en az 70 puan almış olma şartları ile 6 Memur alımı gerçekleştirilecektir.

Lisans Mezunu Memur: Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden mezun olma ve KPSS P-3 puan grubundan en az 80 puan almış olma şartları ile 2 adet memur alımı gerçekleştirilecektir.

Mühendis Alımı: Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği Bölümlerden mezun olma ve KPSS P-3 grubundan en az 70 puan almış olma şartları ile 4 Mühendis alımı gerçekleştirilecektir.

BDDK ilanı

“Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, “Memur” ve “Mühendis” kadrolarına kamu hizmetine ilk defa Kurumumuzda başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alınacaktır. Giriş sınavı, sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.”

İlan metni.

Kamu Kurumuna Yüksek Maaş İle 12 Memur Alımı Son Günü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın