Kamu Şoför Alımı KPSS’siz

Kamu Şoför Alımı KPSS’siz
Kamu Şoför Alımı KPSS’siz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Şoför Alımı KPSS’siz

Erzincan ili Altınbaşak belediyesi personel alımı ilanları kapsamında başvuracak olan adayların tüm şartları karşılamaları gerekmekte.

Şoför Alımı Başvuru Bilgileri Nedir?

belediyesi personel alımı ilanları kamu şoför alımı son başvuru tarihi 29 Temmuz 2021 olarak bildirilmiştir.

KPSS’siz şoför alımı ilanına başvuru için aşağıda resmi olarak yazılı olan adres üzerinden başvuru yapılması gerekmekte.

Altınbaşak Belediyesi hizmet binası Üzümlü – Erzincan

Şoför Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

•    Altınbaşak belediyesi yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

•    Erzincan 1 tane daimi şoför yayınlanmakta bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunacak vatandaşların Türkiyenin Anayasasını çökermeye çalışmak ve Türkiye Cumhuriyetine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

•    kamu şoför duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunludur.

 

belediye-ilanlari.jpg

Şoförlük İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

1.    Altınbaşak belediyesi yayınlanmış iş ilanına başvurmak isteyenlerin yurt dışı okullardan mezun olmuş şahısların Denklik Belgelerinin aslı ve onaylı örnekleri gerekmekte.

2.    Erzincan 1 tane daimi şoför ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

3.    kamu şoför resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Kamu Şoför Alımı KPSS’siz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın