Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak
Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 2 personelin sürekli işçi kadrosunda Engelli statüde Beden İşçisi olarak kurum bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Beden İşçisi için aranan nitelikler (Sadece engelli olanlar başvurabilir)

Askerliğini tamamlamış, muaf veya tecilli olmak (erkek adaylar için), EKPSS sınavına girmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, Başvuru tarihinden itibaren 18 yaşını doldurmuş olmak, Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak, Kamusal haklardan mahrum bulunmamak ve Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak ve Kars ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten (29 Haziran 2020) itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. 

Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kurumu internet sitesinin duyurular kısmında ilan edilecektir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri kurum internet sitesinin duyurular kısmında daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; Kurum internet sitesinin duyurular kısmında ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın