Kıyı Emniyet KPSS 60 Puanla Personel Alımı Yapacak

Kıyı Emniyet KPSS 60 Puanla Personel Alımı Yapacak
Kıyı Emniyet KPSS 60 Puanla Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılı memur personel alımları kapsamında Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü için kamu işçisi alımı ilanı yayımlandı. Kıyı Emniyet kamu personeli işçi alımları kadro dağılımı, kontenjan bilgisi, başvurular ve tüm şartları bu haberimizde hazırladık.

Kıyı Emniyet Başvuruları

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 2020 yılı işçi alımları için başvurular İŞKUR internet sitesinden yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde yapılması gerekiyor. Başvurular online veya İşkur hizmet merkezlerinden yapılabilecek.

Kıyı Emniyet Personel Alımı Kontenjanları

2020 yılı işçi alımları kapsamında Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü için 4 müfettiş yardımcısı alımı yapılacak.

Başvuru Belgeleri

Başvuru için gerekli formların yanı sıra KPSS sonuç belgesi, Yüksek Öğrenim Kurumu diploma veya geçici mezuniyet belgesinin varsa denklik belgesinin aslı ya da onaylı sureti, Son 6 ay içinde çekilmiş dört adet vesikalık fotoğraf, Kimlik belgesi sureti ve vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil belgesi, askerlik durumunu gösterir belge, tam teşekküllü hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporunu eklemek sureti ile en geç 15 Aralık 2020 tarihi mesai saati bitimine kadar ilgili adrese iletilmesi gerekiyor.

Kıyı Emniyet Personel Alımı Başvuru Şartları

2019 ve 2020 yılları KPSS puan şartı olarak KPSS P48 puan türünden en az 60 almak gerekiyor. Üniversitelerin lisans bölümlerinin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak gerekiyor. 657 DMK’da belirtilen şartları taşımak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya erteletmiş olması isteniyor.

Sağlık durumu bakımından, yurdun her tarafına giderek, her türlü iklim ve yolculuk koşullarında görev yapmaya elverişli olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak, Adli sicil yönünden müfettişliğe engel bir hali bulunmamak şartları da aranmaktadır.

Kıyı Emniyet Personel Alımı İlanı.

Kıyı Emniyet KPSS 60 Puanla Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın