Konya Meral İlçe Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapılıyor

Konya Meral İlçe Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapılıyor
Konya Meral İlçe Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapılıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Meram ilçesi iş ilanı

Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan 10 adet memur ilanında lisan mezunları için 4 adet ve ön lisans mezunları için 6 adet zabıta memurluğu kadrosu belirlenmiştir. Konya meram ilçesi belediye başkanlığı zabıta memuru alım ilanına başvurmak isteyen lisans mezunlarından yerel yönetimler, işletme ve işletmecilik, iş idaresi, iş idaresi ve iktisat, yönetim ve organizasyon, iktisat, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, siyaset bilimi bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak ve en az B sınıfı ehliyet sahibi olmakla birlikte 2018 yılı KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Ön lisans düzeyinde başvuracak adaylarda ise mahalli idareler, mahalli idareler (Zabıta), yerel yönetimler yüksek okul programlarından herhangi birinden mezun olmak ve en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak şartları ile birlikte 2018 yılı KPSS P93 puan türünde en az 70 puan almış olmak koşulu da aranmaktadır.

Hemen hemen bütün memur ve personel alımlarında belirlenen özel ve genel koşullar Konya Meram ilçesi belediye başkanlığı ilanında da yer almaktadır. Buna göre 657 sayılı memurlar kanunu hükümleri, adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olacak herhangi bir sağlık problemlerinin olmaması ve erkek adaylar için askerlik durumunun bulunmaması ilan genel koşulları içinde yer almaktadır. Bununla birlikte zabıta memurluğu için ön görülen boy ve kilo ölçüsü, 2018 yılı KPSS puanının yeterliliği, adayın 30 yaşını doldurmamış olması ve adayların var ise daha önce çalışmış oldukları kamu kurumlarından disiplin ve ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları ilan başvurusunun özel şartları içinde bulunmaktadır. Zabıta memurluğu için bir cinsiyet ayrımı bulunmamaktadır. Erkek adaylarda 1.67 metre kadın adaylarda ise 1.60 metre boy aranmaktadır. Boy ve kilo ölçüsü en fazla 10 fark içermelidir.

Konya Meram ilçesi zabıta memurluğuna başvurunun ilk evresi belediyenin internet sitesinden elde edilecek başvuru formu ile başlamaktadır. Bu forma ek olarak kimlik kartı, diploma ve mezuniyet belgesi, sürücü belgesi, 2018 yılı KPSS sınav sonuç belgesi, yabancı okul denklik belgesi, son 6 aylık 4 adet vesikalık fotoğraf, erkek adaylardan askerlik durum beyanı ve bütün adaylardan görevini sürekli yapmaya engel bir sağlık durumunun bulunmadığına yönelik beyan belgesi istenmektedir.

Başvurular 21 eylül ile 25 eylül arasında Konya Meram belediye başkanlığı insan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve mail yolu ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Boy ve kilo ölçümü ise Meram belediyesi sağlık işleri müdürlüğünde yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu

Konya Meral İlçe Belediye Başkanlığı Memur Alımı Yapılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın