Kütahya Üniversitesi Sınavsız 30 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Kütahya Üniversitesi Sınavsız 30 Kamu Personeli Alımı Yapıyor
Kütahya Üniversitesi Sınavsız 30 Kamu Personeli Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre alınacak 30 sözleşmeli personelin 3 Tekniker, 3 Teknisyen, 5 Büro Personeli, 5 Hemşire, 2 Laborant, 9 Sağlık Teknikeri ve 3 Röntgen Teknisyeni olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar için başvuru tarihi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten (18 Ocak 2021) itibaren 15 (onbeş) gündür.

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar, başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına Üniversitenin internet sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Posta/kargo yoluyla yapılacak başvurularda yaşanabilecek gecikmelerde ve eksikliklerde Üniversite sorumlu olmayacaktır.

Başvuruda istenen belgeler

KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Başvuru formu, ( Üniversite web sayfasından temin edilecektir), Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi, Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi, Fotoğraf, (1 adet), Askerlik Durum Belgesi, (Erkek adaylar için), Tecrübe belgesi, (istenen unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK prim dökümü) ve Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir) istenmektedir.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlarından mahkum olmamak, Erkek adayların Askerlikle ilişiği bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli) şartları aranmaktadır.

Ayrıca; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Tekniker İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

İnşaat teknikerliği Önlisans programından mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Tekniker İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Makine teknikerliği Önlisans programından mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Tekniker İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Bilgisayar Programcılığı Önlisans programından mezun olmak, MCSA-7041 (Microsoft Certified Solutions Associate) sertifikasına sahip olmak, En az 1 yıl sistem ve ağ yönetimi konusunda çalışmış olmak ve belgelendirmek ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Teknisyen İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Meslek liselerinin web programcılığı bölümünden mezun olmak, Web programcılığı alanında ustalık belgesine sahip olmak, En az 3 yıl hastane bilgi işlem alanında çalışmış olmak ve bunu
belgelendirmek ve 2020 Yılı KPSSP94 puanı almış olmak.

Teknisyen İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim kurumlarının elektrik ile ilgili bölümlerinden mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP94 puanı almış olmak.

Teknisyen İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim kurumlarının elektrik ile ilgili bölümlerinden mezun olmak, Asansör bakım ve onarım işlerinde en az 3 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP94 puanı almış olmak.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (3 Personel)

Maliye, Muhasebe, Vergi Uygulamaları ve İşletme Yönetimi Önlisans programlarının birinden mezun olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Lisans mezunu olup, A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifikasına sahip olmak, En az 2 yıl A sınıfı iş güvenliği uzmanı olarak çalışmış olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP3 puanı almış olmak.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim Kurumlarının Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinden mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve 2020 Yılı KPSSP3 puanı almış olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (5 Personel)

Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yıl hemşire olarak çalışmış olmak ve 2020 Yılı KPSSP3 puanı almış olmak.

Laborant İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Görüntüleme Önlisans programlarının birinden mezun olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl alanında tecrübe sahibi olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (5 Personel)

Ağız Diş Sağlığı veya Ağız ve Diş Sağlığı Önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl alanında tecrübe sahibi olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği veya Diş Protez Teknolojisi Önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl alanında tecrübe sahibi olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl alanında tecrübe sahibi olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Röntgen Teknisyeni İçin Aranan Nitelikler (3 Personel)

Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl alanında tecrübe sahibi olmak ve 2020 Yılı KPSSP93 puanı almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Kütahya Üniversitesi Sınavsız 30 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın