Kütahya Üniversitesi Sınavsız Kamu Personeli Alımı

Kütahya Üniversitesi Sınavsız Kamu Personeli Alımı
Kütahya Üniversitesi Sınavsız Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre alınacak personelin Mühendis olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar için başvuru tarihi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten (20 Ocak 2021) itibaren 15 (onbeş) gündür.

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar, başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, Üniversitenin internet sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir.

Başvuruda istenen belgeler

KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Başvuru formu, ( Üniversite internet sayfasından temin edilecektir), Diploma/Geçici Mezuniyet Belgesi sureti veya kare kodlu e-Devlet çıktısı, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Fotoğraf, (1 adet), Askerlik Durum Belgesi, (Erkek adaylar için), Tecrübe belgesi, (istenen unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK prim dökümü) ve Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir) istenmektedir.

Adaylarda genel nitelikler

Türk Vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlarından mahkum olmamak, Erkek adayların Askerlikle ilişiği bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli) şartları aranmaktadır.

Ayrıca; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

Mühendis İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Elektrik – Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 3 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek ve KPSSP3 puanı almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Kütahya Üniversitesi Sınavsız Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın