Merkez Bankası 40 Memur Almak İçin İlan Yayınladı

Merkez Bankası 40 Memur Almak İçin İlan Yayınladı
Merkez Bankası 40 Memur Almak İçin İlan Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TCMB üstünden resmi ilan işlemleri gerçekleştirilen alımlara başvuru yapmak isteyen bütün kişilerin gerekli uzmanlık abilgisine sahip olmaları gerekiyor.

Başvuru Bilgileri Nedir?

•    Merkez Bankası bilişim personeli alımı son başvuru tarihi 4.10.2021 olarak bildirilmiştir. 

•    Başvuru adresi aşağıdadır.

https://insankaynaklari.tcmb.gov.tr

Başvuru Şartları Nedir?

1.    Banka iş ilanları kapsamında görev yapmak isteyenlerin Türk vatandaşı olması ve bilişim teknolojileri stratejilerinin oluşturulmasına ve uygulanması konularında deneyimli olmaları gerekmekte.

2.    Kamu personel alımı kapsamında başvuru işlemlerinde bulunmak isteyenlerin kamusal haklardan mahrum olmaması ve Finansal sistem için kritik öneme sahip olan ödeme sistemler konusunda tecrübe sahibi olması gerekiyor.

3.    Merkez bankası personel alımı için tüm adayların askerlik görevleri ile ilişkilerinin bulunmaması ve rezerv yönetimi ve piyasalar veri dağıtım sistemi gibi uygulamaları hakkında bilgili olmaları gerekiyor.

4.    Güncel memur alımları için çalışmak isteyen şahısların görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve ihtiyaç duyulan yazılım, donanım, iletişim altyapılarını ve bu altyapıların güvenliğini sağlama konusunda deneyimli olmaları gerekmekte.

5.    Kamu ilanları dahilinde başvuracak olanların devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve büyük veri teknolojileri, analiz altyapıları ve veri paylaşım servislerini yönetme konusunda kabiliyetli olmaları gerekiyor.

Merkez Bankası 40 Memur Almak İçin İlan Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın