Milli İstihbarat Teşkilatı Eleman Alımı Videosu Paylaşıldı

Milli İstihbarat Teşkilatı Eleman Alımı Videosu Paylaşıldı
Milli İstihbarat Teşkilatı Eleman Alımı Videosu Paylaşıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) resmi internet sitesindeki kariyer sayfasında eleman alımı ile ilgili olarak bir video paylaşıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) resmi internet sitesindeki kariyer sayfasında yayımlanan paylaşımda; “Peşindeyiz ve seni iyi tanıyoruz” adıyla yayımlanan videoda “Okumaya ne kadar meraklı olduğunu, dünyada olup biteni yakından takip ettiğini biliyoruz. Teknolojiyi etkin kullandığını, en gizli silahının bilgi olduğunu biliyoruz. Kalbinin vatan sevgisiyle dolu olduğunu ne zaman ay yıldız görsen gözüne toz kaçtığını biliyoruz. Tarihine bağlı olduğunu ama geçmişte yaşamadığını, iyi bir gelecek için fark yaratmaya hazır olduğunu biliyoruz. Bu yüzden peşindeyiz ve seninle çalışmak istiyoruz. Ülkenin yarınına birlikte iz bırakalım.” ifadeleri kullanıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı resmi internet sitesinde kariyer bölümünde yapılan açıklamada; “Millî İstihbarat Teşkilâtı olarak faaliyetlerimizi en verimli şekilde yürütebilmek için insan kaynağımıza büyük önem veriyoruz.

Teşkilâtımız bünyesinde çeşitli beceri ve kabiliyetlere sahip istihbarat uzmanları; dünya dillerinde yetkin dil uzmanları; sinyal ve görüntü analizi, coğrafi bilgi sistemleri, yazılım ve donanım, ağ güvenliği dahil olmak üzere farklı alanlarda uzman mühendisler gibi birçok sahada faaliyet gösteren çalışma arkadaşları istihdam ediyoruz.

Üstlendiğimiz kritik görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirebilmek amacıyla nitelikli insan kaynağımızı sürekli geliştiriyoruz. Bu çerçevede, farklı branşlarda iş başvurularını titizlikle değerlendirerek MİT Ailesi’ne yeni üyeler kazandırıyoruz.

Teşkilat olarak tecrübeli, dinamik ve güçlü kadromuzla ülkemizin yarınlarına iz bırakmak için çalışıyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Milli İstihbarat Teşkilatında görev almak isteyen vatandaşlar MİT resmi internet sayfasında yer alan kariyer bölümünden ve İlan yayımlandığında sitemizden takip edebilirler.

Milli İstihbarat Teşkilatı Eleman Alımı Videosu Paylaşıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın