Milyarderlerden Coin Paylaşımı Yapıldı

Milyarderlerden Coin Paylaşımı Yapıldı
Milyarderlerden Coin Paylaşımı Yapıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder yatırımcı olan Warren Buffet’ın yaptığı açıklamada bulabildiğiniz ne kadar çok coin varsa bunu hemen ve hızlı yapın diye paylaşımlarda bulundu.

Kripto Para Piyasasını Speküle Etmeye Devam Ediyor

Milyarder olan Elon Musk kripto para piyasası ile ilgili birden fazla  öngörüler de bulunmakta. Dogecoin’i sıfırdan yapan yani parlatan Bitcoini yaptığı spekülasyonlar ile düşürmekte Elon Musk’ı milyonlar  kişi takip etmekte. Elon Musk’ın yaptığı açıklama ve yaptığı yorumlarda milyarla dolarlık hareketlere sebep olan Elon Musk  yaptığı en son Tesla ve Bitcoin ile araba satmayı durdurmuştu.

Milyarder olan Elon Musk’a ait ve  Tesla’da olan bütün hisselerini Japon teknoloji olan Panasonic bütün hisselerini sattı. Japon teknoloji devi olan Panasonic; Tesla’da bulunmakta olan üç milyar altı yüz bin dolar karşılığında olan bütün hisselerini satarak ayrıldı.

Geçtiğimiz sene Mart ayında yedi yüz otuz milyon dolarlık olan Tesla hissesi olan Panasonic on iki aylık zaman diliminde elinde olan hisseleri beş katını kazandırdı. Panasonic bütün hisseleriniz iki bin yirmi bir yılının Mart ayında sattığını açıklamalarını yaptı. Panasonic’in bu hisse satışından üç milyar altı yüz bin dolar kazandığını açıkladı. Elon Musk bu defa kazandırdı. Panasonic’i kazandıran; Elon Musk Japon firmasının kalkındırdı.

Milyarderlerden Coin Paylaşımı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın