Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 Adet Personel Alım İlanı Yayınlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 Adet Personel Alım İlanı Yayınlandı
Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 Adet Personel Alım İlanı Yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlanda belirlenen özel hususlar:

Muğla büyükşehir belediyesi başkanlığı 70 adet itfaiye personeli alacaktır. Bu personellerden 50 adedi sadece erkek adaylardan alınacak olup en az lise mezunu olmaları ve yine en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları istenmektedir. 2018 yılı KPSS P94 puan türünde en az 50 puan şartı da aranmaktadır.

Alınacak olan 20 adet itfaiye personeli ise kadın erkek karma olarak belirlenecektir. Bu 20 adet personelin 15 adedi 2 yıllık eğitim veren itfaiyecilik ve yangın güvenliği, sivil savunma ve itfaiyecilik mezunu olmaları ve en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmaları istenmektedir. Geri kalan 5 adet personel de ise acil durum ve afet yönetimi yüksek okul mezunu olma şartı aranmaktadır. Yine en az B sınıfı sürücü belgesi de istenmektedir. yüksek okul mezunları için 2018 yılı KPSS P93 puan türünde en az 60 puan şartı da aranmaktadır

İlanda belirlenen genel hususlar:

Muğla büyükşehir belediye başkanlığı personel alımında belirlenen genel şartlar 657 sayılı devlet memurları kanunlarının uygulanmasıdır. Bununla birlikte başvuruda bulunacak itfaiyeci adayları için boy, kilo, sağlık durumlarının elverişliliği ve belirlenen sürücü belgelerinin bulunması şartı aranmaktadır. Yine başvuruda bulunacak adayların daha evvel çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından disiplin ve ya ahlaki nedenlerde işten çıkarılmamış olmaları istenmektedir.

İlana başvuru şekli:

Muğla büyükşehir belediye başkanlığı 70 adet personel alımına başvurular 12 ekim ile 16 ekim arasında şahsen yapılacaktır. Posta yolu ya da eksik ve yanıltıcı bilgilerle yapılan müracaatlar kapsam dışında kalmaktadır.

İlan başvurusu için istenen belgeler:

Adayların ilan başvurusu için Muğla büyükşehir belediyesinin internet sitesinden alacakları başvuru formunu dolduracaklardır. Bu form ile birlikte adaylar kimlik belgesi, diploma veya mezuniyet durum belgesi, ilanda belirlenen sürücü belgeleri, 2018 yılı KPSS sonuç belgesi, son 6 aylık 2 adet vesikalık fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve yine tüm adaylar için görevini sürekli yapmaya engel olmadığına dair yazılı beyanı istenmektedir. Muğla büyükşehir belediyesi başkanlığı ilanıdır.

Başvuru kılavuzu

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 70 Adet Personel Alım İlanı Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın