Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı bilgisi yer aldı. İlanda 58 Lisans mezunu Hemşire, 20 Lisans mezunu Ebe, 5 Ön Lisans mezunu laborant, 5 Ön Lisans Mezunu Paramedik, 7 Ön Lisans Sağlık Teknikeri, 2 Ön Lisana mezunu Perfüzyon Teknikeri ve 15 Ön Lisans mezunu Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplam 121 sözleşmeli sağlık personeli alımının ayrıntıları yer alıyor.

Başvuru Şartları

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü 121 sözleşmeli personel alımı için gerekli başvuru şartları arasında; Sınav tarihi itibari ile en az 18 yaşını tamamlamış olma, 2018 yılı KPSS girmiş olma, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puana sahip olma, Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması, 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmama, Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğretim düzeyinden mezun olma ve gerekli özel şartları taşıma yer alıyor.

Başvuru Yeri, Zamanı ve Sonuçların Açıklanması

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü 121 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi 27 Ağustos ile 11 Eylül tarihleri arasında saat 17,30’a kadar gerçekleşiyor. Başvurular online olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin kurumun internet adresinde online Başvuru Formunun eksiksiz doldurulması ve yukarıda belirtilen belgelerin ilgili bölüme yüklenmesi gerekmektedir.

Adaylar başvuru esnasında sistemin üreteceği referans kodunu mutlaka not ederek yapacakları kontrol işlemleri ve müracaatlarında bu kodu kullanmaları gerekiyor. Posta ya da şahsen yapılan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı ilanda yer alıyor. Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi kurumun internet adresinde ilan edileceği bilgisi yer alıyor.

Başvuru kılavuzu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 Sağlık Personeli Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın