Sahil Güvenlik 40 Sözleşmeli Subay alımı Son Günler

Sahil Güvenlik 40 Sözleşmeli Subay alımı Son Günler
Sahil Güvenlik 40 Sözleşmeli Subay alımı Son Günler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Sahil Güvenlik KPSS 65 İle 40 Sözleşmeli Subay Alımı personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre Sahil Güvenlik komutanlığı bünyesinde çalışmak üzere 11 farklı unvanda 40 personel alımı yapılacak

Adaylarda Aranan Koşullar

T.C vatandaşı olma, Başvuru yapacak adayın kendisi veya evli iste eşinin daha önce fuhuş ve kumardan dolayı İdari yaptırım cezası almamış veya bu işlerden hüküm giymemiş olma, Türk ceza kanunun 53. Maddesinde yer alan suçlardan süresi geçmişse bile ceza almamış veya mahkum olmamış olma, Daha önce çalıştığı kurumda Disiplin cezası alarak çıkarılmamış olma, daha önce alkol uyuşturucu veya başka maddelerden dolayı tedavi görmüş olmama şartları aranmaktadır.

Ayrıca Türk silahlı kuvvetleri Jandarma genel komutanlığı ve sahil güvenlik komutanlığında subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli er/erbaş olarak görevdeyken işinden ayrılmamış veya çıkarılmamış olma, terör örgütleri ile daha önce hiçbir ilişiği bulunmama, güvenlik soruşturması ve arşiv taramasının sonucunun olumlu olması, güvenlik soruşturması ve kadın adaylar için hamile olmama şartları aranmaktadır.

Sahil Güvenlik komutanlığı Subaya Alımı Yapılacak Unvanlar

9 Erkek 1 Kadın Güverte görevlisi, 9 Erkek 1 kadın makine görevlisi, 10 İkmal Görevlisi Bay bayan fark etmiyor, 3 Bay-Bayan bilgisayar Mühendisi, Gemi İnşaatı görevlisi bay bayan 1 kişi, Makine mühendisi bay bayan 3 kişi, İnşaat mühendisi bay bayan 1 kişi, Hukuk Bay bayan 2 kişi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri Şekli ve yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

Ön başvuru: Jandarma ve sahil güvenlik akademisi başkanlığı personel alımı sistemi üzerinden E-devlet üzeri giriş yaparak

Profile girdikten sonra (MERNİS’TEN Yapılabileceklerdir.) kimlik bilgilerini güncelleyerek siteye vesikalık fotoğraf yüklenecektir.
Adres ve iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde tamamladıktan sonra Başvuru yapacağı unvanın gerektirdiği KPSS puanında ÖSYM den puan sorgulayarak siteye yüklenecektir. Ön başvurular bu şekilde yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular En Geç 28 Şubat 2021 tarihine kadar Online olarak elektronik ortamda saat 23.59’ a kadar yapılacaktır.

İlan Metni.

Sahil Güvenlik 40 Sözleşmeli Subay alımı Son Günler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın