Şeker Fabrikaları En Az Lise Mezun 306 Sürekli İşçi Alımı Yayımlandı

Şeker Fabrikaları En Az Lise Mezun 306 Sürekli İşçi Alımı Yayımlandı
Şeker Fabrikaları En Az Lise Mezun 306 Sürekli İşçi Alımı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılan açıklamaya göre 306 personelin sürekli işçi kadrosunda farklı unvanlarda ve Şehirlerde kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

İşe Alım ve başvuru sürecine ilişkin açıklamalar

Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR’un web sitesinden 2 Temmuz 2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Lise Kadro dağılımı ve sayıları

Mekatronik/Endüstriyel Kontrol/Makine Bakım Onarım/Endüstriyel Bakım Onarım/Mekanik bölümü Meslek Lisesi mezunu toplam 205 Personel.

Proses/Kimya Laboratuvarı/Gıda Kalite Kontrol bölümü Meslek Lisesi mezunu toplam 2 Personel.

Yapı Tesisat Sis./Isı Tesisat Sist./Isıtma ve Sıhhi Tesisat/Isıtma Doğalgaz İç Tesisatçısı/Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü Meslek Lisesi mezunu toplam 18 Personel.

Betonarme Yapı Sistemleri/Yapı Dekorasyon/Yapı iç mekan Dekarasyon bölümü Meslek Lisesi mezunu toplam 1 Personel.

Başvuru kılavuzu.

Meslek Yüksekokulu Kadro dağılımı ve sayıları

İnşaat Teknolojisi Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 1 personel.

Kontrol Sistemleri Teknolojisi/Makine Bakım Onarım/ Makine/Kontrol sistemleri/Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi/Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi/Makine Teknisyenliği Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 45 personel.

Bilgisayar Destekli Makine /Makine Teknisyenliği Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 2 personel.

Kontrol ve Ölçü Aletleri,Mekatronik, Kontrol Sistemleri Teknolojisi, Endüsrtiyel Otomasyon,Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi,Otomasyon Kontrol ve Otomasyon Kontrol Teknolojisi /Mekatronik Teknolojisi/Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi/Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümü Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 1 personel.

Proses/Kimya Laboratuvarı/Kimya Teknoloji/Kimya/Laboratuvar Teknolojisi bölümü Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 18 personel.

Döküm bölümü Meslek Yüksekokulu mezunu toplam 3 personel.

Başvuru kılavuzu.

Lisans Kadro dağılımı ve sayıları

Toprak Bilim Ve Bitki Besleme/Tarımsal Yapılar Ve Sulama/Tarla Bitkiler/Bitki Koruma/Bahçe Bitkileri/Tarım Makineleri Ve Teknoloji Mühendisliği bölümü Lisans mezunu toplam 9 personel.

Başvuru kılavuzu.

Şeker Fabrikaları En Az Lise Mezun 306 Sürekli İşçi Alımı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın