Sinop Belediyesi 65 Daimi İşçi Alımı İlanı

Sinop Belediyesi 65 Daimi İşçi Alımı İlanı
Sinop Belediyesi 65 Daimi İşçi Alımı İlanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop Belediyesin Başkanlığından kamu personeli alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan kamu personeli alımı ilanına göre Sinop Belediyesi 65 Daimi işçi alımı gerçekleştirecek.

Sinop Belediyesi bünyesinde işçi olarak çalışmak isteyen adaylar için alımı yapılacak unvan olarak Beden İşçisi(Genel) olduğu belirtildi.

Adaylarda Aranan Başvuru Koşulları

Türk Ceza Kanunun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamış olma, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, Askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel fiziksel, zihinsel veya bulaşıcı hastalığı bulunmaması, affa uğramış bile olsa belirli suçlardan mahkum olmama, Sinop ili Ayancık ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olma ve herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olma şartları ile alım gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar Ayancık Belediyesi Yalı mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi No:1/3 Ayancık Sinop adresine istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaatlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular başlamış olup en geç başvurular 3 Mayıs 2021 Tarihine saat 17.00 a kadar gerçekleştirile bilecektir.

İlan metni.

Sinop Belediyesi 65 Daimi İşçi Alımı İlanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın