Son dakika! Ankara’da korkutan deprem

Son dakika! Ankara'da korkutan deprem
Son dakika! Ankara'da korkutan deprem
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 22:53’te Ankara’nın birçok noktasından hissedilen ve Merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Ankara Valisi Vasip Şahin, “Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı. Meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremden sonra 1 saat içinde en büyüğü 2.3 olan 6 adet artçı deprem de meydana geldi.

AFAD’dan alınan bilgiye göre, saat 22.53’te merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre Kalecik yakınlarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremden sonra 1 saat içinde en büyüğü 2.3 olan 6 adet artçı deprem meydana geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası, Ankara’da Kalecik merkezli meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık açıklaması yaptı.

Ankara, Kalecik, Deprem, 4.5 şiddetinde, Kandilli, Rasathane, Artçı

Son dakika! Ankara’da korkutan deprem

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın